Uw verplichtingen

als werkgever

De overheid vindt sommige risico’s zo ernstig dat ze ondernemingen verplicht zich er tegen te verzekeren. De overheid wilt u, derden en de samenleving daarmee beschermen.

 

Over welke verzekeringen hebben we het dan?

De arbeidsongevallenverzekering voor uw personeel. Voor uw bedrijfswagens moet u een autoverzekering of een burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering motorvoertuigen afsluiten.

 

Daarnaast zijn er nog een aantal verplichte verzekeringen voor specifieke ondernemingen. En beoefenaars van gereglementeerde beroepen moeten een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten om zich in te dekken tegen professionele fouten. Deze verplichting geldt voor onder andere vastgoedmakelaars, accountants, advocaten, architecten en artsen.

!

Weet u niet zeker of u verplicht bent een bepaalde verzekering af te sluiten? Leg vandaag nog een afspraak met ons vast. Wij helpen u graag verder en informeren u ook over de verzekeringen die weliswaar niet wettelijk verplicht zijn, maar die u als verantwoordelijk ondernemer toch best afsluit.

Persoonlijk advies

Wij helpen u graag verder en informeren u ook over de verzekeringen die weliswaar niet wettelijk verplicht zijn, maar die u als verantwoordelijk ondernemer toch best afsluit.