Uw verplichtingen

als werkgever

Neemt u personeel in dienst, dan legt de wet u een aantal verplichtingen op.

Zo moet u onder andere een arbeidsongevallenverzekering sluiten voor al uw werknemers. Zo bent u verzekerd voor de kosten als uw werknemer een ongeval krijgt op het werk of onderweg naar of van het werk.

Een ander soort verzekeringen zijn die die uw medewerkers motiveren en hun verloningspakket fiscaal en financieel optimaliseren. Denk aan de collectieve hospitalisatieverzekering en de groepsverzekering.

De collectieve hospitalisatieverzekering wordt vaak aangeboden als extralegaal voordeel voor het personeel. En u als werkgever betaalt geen RSZ-bijdragen op de premies.

Een groepsverzekering is een mooie kans om uw medewerkers extra te motiveren en hun brutoloon te verhogen. U bouwt op een eenvoudige manier een kwalitatief aanvullend pensioen op voor uw medewerkers en tijdens hun loopbaan beschikken ze over extra zekerheid via de aanvullende dekkingen. Wist u dat uw personeel er dubbel zoveel aan over houdt in vergelijking met een loonsverhoging. En u waarborgt de toekomst van zowel uw werknemers als uw onderneming.

 Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Persoonlijk advies

Kom samen met ons rond de tafel zitten.
We begeleiden u graag naar de beste oplossing die beantwoordt aan de eisen van uw bedrijf. Maak vrijblijvend een afspraak met Marie of Wim. We helpen u graag verder.