Vooruitkijken

& voorzien

Dat is wat u doet als u intekent voor toekomstgerichte verzekeringspolissen zoals het kinderspaarplan, een schuldsaldoverzekering of een polis voor uw pensioen of een uitvaartverzekering. U bereidt zich voor op wat gaat komen door nu al wat opzij te leggen voor belangrijke en ingrijpende gebeurtenissen in de toekomst.

 

Voor uw omgeving en voor uzelf is het trouwens een hele zorg minder als u dit vooraf in alle rust regelt. We denken graag met u mee om het juiste pakket aan polissen samen te stellen.

Neem contact met ons op om u te verzekeren tegen onvoorziene en hoge kosten. Kies voor financiële gemoedsrust. 

Een overzicht van de toekomstgerichte verzekeringen die u kunt nemen.

1

Kinderspaarplan

Spaar nu alvast voor de toekomst van uw kind, kleinkind of petekind. Zorg voor een (financieel) steuntje in de rug wanneer hij of zij de eerste stappen zet naar een zelfstandig leven.

2

Schuldsaldoverzekering

Een schuldsaldoverzekering is een soort levensverzekering of overlijdensverzekering. U sluit een schuldsaldoverzekering af in combinatie met een hypothecaire lening voor de aankoop van onroerend goed.

3

Zorgplan

In België beschikken we over een sterk uitgebouwde gezondheidszorg waarbij de ziekenfondsen tussenkomen in de kosten. Toch zijn er heel wat medische kosten waarvoor u zelf moet instaan.

4

Pensioen

De kans bestaat dat uw wettelijke pensioen niet volstaat om uw huidige levensstijl te behouden.

5

Uitvaart

Als u er niet meer bent, hebben uw dierbaren al zorgen genoeg. Zorg voor uw nabestaanden en sluit een overlijdens- of uitvaartverzekering.

6

Patrimonium

Een woningverzekering dekt de schade aan uw woning en inboedel veroorzaakt door bijvoorbeeld brand, storm, overstromingen of glasbreuk.

Persoonlijk advies

Jetamm bekijkt graag samen hoe we u best voorbereiden op de toekomst.
Maak vrijblijvend een afspraak met Marie of Wim. We helpen u graag verder.