Een ongeluk zit vaak

in een klein hoekje

Uw kind botst met het winkelwagentje per ongeluk tegen een geparkeerde wagen. Uw hond gaat door het lint en valt uw buurman aan. Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje en is gebeurd voordat we het weten. Wat is het een opluchting als u dan goed verzekerd bent dankzij uw familiale verzekering.

 

De familiale verzekering betaalt in uw plaats de lichamelijke en materiële schade die u of uw gezinsleden veroorzaken bij anderen.

Bovendien kunt u een beroep doen op rechtsbijstand (zie ‘Uw rechten’) als u zelf schade lijdt. Bijvoorbeeld wanneer iemand u schade berokkent, maar weigert die schade te vergoeden. Of wanneer u of iemand van uw gezin wordt verdacht van een onopzettelijk misdrijf. Wij springen dan voor u in de bres en helpen u om een vergoeding te ontvangen van de aansprakelijke.

 

Neem contact met ons op om een familiale verzekering af te sluiten op maat van uw gezinssituatie.

Neem contact met ons op om een familiale verzekering af te sluiten op maat van uw gezinssituatie.

Persoonlijk advies

Jetamm bekijkt graag samen hoe we u en uw gezin best verzekeren.
We geven u graag een volledig overzicht van ons aanbod en de vele mogelijkheden om jouw gezinsverzekering af te sluiten op maat van uw gezinssituatie. Maak vrijblijvend een afspraak met Marie of Wim. We helpen u graag verder.